Page 2 of 2

Re: Loading after a battle

Posted: Sun Dec 18, 2016 8:20 am
by tommo
I might be the only one, but I found that load times and server connection was significantly better in this last test than in the previous one. I found that the commands that I issued were carried out much faster and much more consistently than in the last test.
I also have noticed that commands are carried out quicker and I had less lag but after my game running for a couple of hours it started lagging and it eventually crashed. With load times mine varied a lot from quite quick or 4 mins max. It is definitely noticeable how Snowforged have improved the game from the last test.

Re: Loading after a battle

Posted: Sun Dec 18, 2016 3:35 pm
by relampago
Thank you guys a lot =)

Re: Loading after a battle

Posted: Mon Apr 24, 2017 9:11 pm
by krackerstaxx
iam also having the same issue stuck in the loading screen after a battle now i restarted the game and i have no ui menu...

Re: Loading after a battle

Posted: Tue Apr 25, 2017 4:47 am
by relampago
iam also having the same issue stuck in the loading screen after a battle now i restarted the game and i have no ui menu...
Hello, it could happen when of we restarted something at this moment. Let us know if it happens again.

Loading after a battle

Posted: Sat Sep 14, 2019 10:58 am
by charlesjoulk
Well I do get a shitload of screen freeze these days when entering Navea, but only after ive come out of loading screen. I also get the black screen thing, but when that happens, nothing happens to me afterwards and I continue on normally.
There may be a universal problem here, but I cant really help you, just bumping this thread.