Page 1 of 1

BUG

Posted: Sun Nov 20, 2016 5:16 pm
by tommo
Occasionally the background flashes. I hope this is easy to fix.

Re: BUG

Posted: Mon Nov 21, 2016 4:55 am
by relampago
Thanks for reporting!

Could you please specify where you experienced this? In main menu, in battles, in Discover, or...?

Re: BUG

Posted: Fri Nov 25, 2016 4:24 pm
by tommo
Thanks for reporting!

Could you please specify where you experienced this? In main menu, in battles, in Discover, or...?

I found this whilst playing in battles and discovery mode and on the menu where you select discovery mode etc.

Re: BUG

Posted: Mon Nov 28, 2016 2:19 am
by relampago
Thank you for replying.
It would be nice if you could somehow describe flashing or provide a screenshot/video if you did some.

Re: BUG

Posted: Fri Dec 02, 2016 11:20 pm
by tommo
It's just a white flash that appears on my screen that occurs for less than 1 second. If this isn't descriptive enough I'll try but my laptop really doesn't like screenshotting or videoing (it pretty much breaks it for an hour if I'm lucky) xD. Or might just be a one time glitch that just appeared for that test. We'll see in the next test.

Re: BUG

Posted: Sat Dec 03, 2016 3:14 pm
by relampago
Ok. Thank you for the info :)

Re: BUG

Posted: Sat Dec 17, 2016 9:04 am
by tommo
I think was just for that test as I have not witnessed any flashes like I described, thanks for taking a bit of your time to see to this post :)

Re: BUG

Posted: Sat Dec 17, 2016 1:28 pm
by relampago
Thanks a lot for reporting =)