Setup not initiated correctly...

Discuss technical problems and post workarounds to known issues.
User avatar
mobiletarget
Recruit
Recruit
Posts: 9
Joined: Fri Dec 16, 2016 1:07 pm
Location: NL

Setup not initiated correctly...

Postby mobiletarget » Fri Dec 16, 2016 1:22 pm

Hi all !

First of all, thanks for letting me test the game, finding it a great game so far :)

Setup I have some issues with on music. Looked in forum but dont find anybody else having this problem.
When my game starts my MUSIC setting is off (slider all to left)... So its state is safed correctly as I left it so urlier...
However the music plays at 100% making me deaph in my headphones, every new start of the game ^^

To solve it, I need to go back in to setup, move slider a bit to get music to stop...

Greatings all : Mobile Target :)
I am dislexic, please read what is intended, not what you think on who I am ^^
Respect to all ! ;)

User avatar
relampago
Community Manager
Community Manager
Posts: 875
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:29 am
Contact:

Re: Setup not initiated correctly...

Postby relampago » Fri Dec 16, 2016 1:40 pm

Hi!

This is a known issue, thanks. Will fix it later ;)
I'm watching you!

User avatar
mobiletarget
Recruit
Recruit
Posts: 9
Joined: Fri Dec 16, 2016 1:07 pm
Location: NL

Re: Setup not initiated correctly...

Postby mobiletarget » Fri Dec 16, 2016 1:56 pm

Thanks for fast reply :)
Sorry I raised a known issues...

MT
I am dislexic, please read what is intended, not what you think on who I am ^^
Respect to all ! ;)


Return to “Technical Issues”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron