Loading after a battle

Discuss technical problems and post workarounds to known issues.
tommo
Ensign
Ensign
Posts: 57
Joined: Sun Nov 20, 2016 7:49 am

Re: Loading after a battle

Postby tommo » Sun Dec 18, 2016 8:20 am

I might be the only one, but I found that load times and server connection was significantly better in this last test than in the previous one. I found that the commands that I issued were carried out much faster and much more consistently than in the last test.
I also have noticed that commands are carried out quicker and I had less lag but after my game running for a couple of hours it started lagging and it eventually crashed. With load times mine varied a lot from quite quick or 4 mins max. It is definitely noticeable how Snowforged have improved the game from the last test.
Ooo is that a freighter full of resources O_o... *Few minutes later* Mine! Mine!Mine!

User avatar
relampago
Community Manager
Community Manager
Posts: 892
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:29 am
Contact:

Re: Loading after a battle

Postby relampago » Sun Dec 18, 2016 3:35 pm

Thank you guys a lot =)
I'm watching you!

krackerstaxx
Recruit
Recruit
Posts: 5
Joined: Tue Jun 07, 2016 11:39 am

Re: Loading after a battle

Postby krackerstaxx » Mon Apr 24, 2017 9:11 pm

iam also having the same issue stuck in the loading screen after a battle now i restarted the game and i have no ui menu...

User avatar
relampago
Community Manager
Community Manager
Posts: 892
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:29 am
Contact:

Re: Loading after a battle

Postby relampago » Tue Apr 25, 2017 4:47 am

iam also having the same issue stuck in the loading screen after a battle now i restarted the game and i have no ui menu...
Hello, it could happen when of we restarted something at this moment. Let us know if it happens again.
I'm watching you!

charlesjoulk
Recruit
Recruit
Posts: 2
Joined: Sat Sep 07, 2019 12:55 pm
Location: United States
Contact:

Loading after a battle

Postby charlesjoulk » Sat Sep 14, 2019 10:58 am

Well I do get a shitload of screen freeze these days when entering Navea, but only after ive come out of loading screen. I also get the black screen thing, but when that happens, nothing happens to me afterwards and I continue on normally.
There may be a universal problem here, but I cant really help you, just bumping this thread.


Return to “Technical Issues”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron